O nama

Kompanija Ama group Beograd predstavlja lidera u oblasti proizvodnje i prodaje sobnih i ulaznih vrata od drveta. Kvalitet koji je kompanija nametnula na tržištu Srbije i regiona je i glavni razlog zbog kojeg je Ama group vodeća u svojoj delatnosti.

AMA GROUP posluje na tržištu Srbije od 2005. godine. Nakon više od jedne decenije poslovanja, usavršavajući proizvodnu ponudu menadžment kompanije je uz odličnu poslovnu filozofiju, u kojoj klijenti zauzimaju centralno mesto, za vrlo kratak vremenski period zauzeo odličnu poziciju na vrlo konkurentskom tržištu Srbije. Imidž koji je kompanija Ama group izgradila tokom proteklog perioda jeste imidž proizvođača moderne i kvalitetne drvene stolarije koja se uklapa u svaki prostor i novčanik.

Prateći svetske trendove sobnih i ulaznih vrata proizvedenih od prirodnih materijala, drveta i medijapana, uvodeći stalne inovacije u asortiman laminatnih podova, kompanija AMA group je održala kvalitet koji su prepoznali kupci koji se iznova vraćaju i iskazuju svoje poverenje.

Kompanija AMA group se bavi uvozom i prodajom drvene stolarije, sobnih i ulaznih vrata, drvenih prozora, laminatnih podova i parketa. Iz ponude se izdvaja vrhunska drvena stolarija Am Međugorje iz Banja Luke. Prestižna kolekcija stolarije, sobna i ulazn vrata, kao i drveni prozori, izrađeni su od odabranog drveta smreke, bora i jele. Imaju za cilj da zaista postanu deo Vašeg prostora. Dizajn, moderan i rustičan, linije čiste i prefinjene, za sve ukuse i stilove, unapred garantuju zadovoljstvo najprefinjenijih ukusa danas i ubuduće. Laminatni podovi koje imamo u prodaji su klase 31 I 32, 7, 8 I 10mm. Veliki izbor dekorativnih dezena laminatnih podova pomoći će Vam da pronađete pod idealan za Vaš prostor.

Kao poseban akcenat svog proizvodnog programa Ama group bi izdvojila sobna vrata. Sobna vrata se izrađuju od raznih materijala kao što su: medijapan lakiran PU bojama, ral bojama, medijapan presvučen furnirom, medijapan presvučen najkvalitetnijom folijom, puno drvo.

U svojoj ponudi Ama group bi istakla i činjenicu da sva vrata imaju štok od punog drveta koji može biti raznih dimenzija (po meri), sa širokom ili uskom lajsnom.

Kao najaktuelniji proizvod preduzeća Ama group, sobna vrata, modernog su dizajna, sa ili bez aplikacije, vrhunskog kvaliteta, izrađena prema EU standardima.

Tokom prethodnih godina ugrađeno je više stotina hiljada vrata. Dugačak je spisak objekata koji su opremljeni drvenom stolarijom Ama group u koju spadaju sobna vrata, drveni prozori i balkonska vrata, drvene grilje. Sopstvena proizvodnja drvene stolarije (sobnih vrata, drvenih prozora i vrata, grilja – ešalona za prozore) omogućila je da Ama group na tržištu bude vrlo konkurentna sa cenom i kvalitetom. Poslovna fleksibilnost doprinela je razvoju preduzeća Ama group kao i mogućnost da izrađuje sobna vrata po meri svakog kupca i izađe u susret svakom zahtevu. Odnos cene sobnih vrata i kvaliteta možemo reći da je najbolji u ponudi preduzeća Ama group.